Raspuns la cererea asistentilor medicali care:

– sunt sau profeseaza in Italia,
– si-au obtinut singuri recunoasterea profesionala in Elvetia,
– vor sa profeseze in Elvetia (canton Ticino).

Da, in principiu este posibila si gasirea unui loc de munca in Ticino,
Dar, in cantonul Ticino au prioritate la obtinerea unui permis de munca cetatenii italieni
Si avand in vedere criza posturilor de munca din Italia, este aproape imposibil de gasit un loc de munca chiar si pentru cetatenii italieni. Din 09.02.2014 nici “frontalierii” nu mai pot obtine un post de munca.

Datorita volumului mare de munca si costurilor necesare pentru gasirea si negocierea unui loc de munca in cantonul Ticino, incasam comision de mediere. Acest comision reprezinta valoarea unui salariu brut obtinut in cantonul Ticino.

Se plateste in avans o cota parte din comision in suma de 500 Euro,iar diferenta se plateste la semnarea contractului de munca si obtinerea permisului de munca.

Bineinteles ca va intrebati “si daca pierd acesti bani?”

Nu. Nu ii veti pierde. Imediat dupa toate formalitatile de incheiere a contractelor cu noi, va trimitem prin posta sau curierat rapid manualele de curs intensiv “Germana pentru personalul sanitar” si datele de contact ale profesorilor de limba germana.

– Aveti incluse 50 de sedinte/cursuri/meditatii la limba germana plus inca 15 sedinte acordate ca “bonus”, deci in total 65 sedinte. Cursurile se desfasoara online prin Skype cu maxim 2 cursanti.
– Pe o perioada de 6 luni invatati limba germana (nu uitati ca 65% din Elvetia vorbeste limba germana) iar in cazul in care nu vi se gaseste un loc de munca in Ticino DAR invatati limba germna, SIGUR va vom gasi un loc de munca in cantoanele in care limba germana este limba oficiala. Daca invatati limba germana si va gasim loc de munca (in cantoanele germane) nu veti mai plati comision de mediere ci numai eventuale traduceri si costurile aferente deplasarii pentru sustinerea probei de munca.

Un caz REAL
C.R.A.L. (F, 36 ani)
Asistent medical in Italia (avea loc de munca). Acum lucreaza in Elvetia (permis de munca B, valabil 5 ani, si salariu de 7000 CHF lunar).

Cititi cu atentie oferta pentru Elvetia, faceti-va calculele si decideti.

Indiferent de decizia Dv. va dorim SUCCES!

  

Inapoi la oferta pentru Elvetia

  
Pentru mai multe detalii click aici.
   

Vrei să ştii ce taxe vei plăti în străinătate şi cum să le recuperezi? Vrei să ştii ce taxe vei plăti în străinătate şi cum să le recuperezi? Află cele mai importante lucruri despre taxele din străinătate. Primeşte gratis sfaturi şi suport acum! Click aici…

   

   

 

Jooble

Ultima actualizare: 27.03.2019 – 0:26